8 Μαρτίου 2017

Support

Υποστήριξη  πελατών


Η Ερμής isp αποδεικνύει διαρκώς στην πράξη ότι βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της, όχι μόνο συμβάλλοντας σημαντικά στην ποιότητα των υπηρεσιών  που έχουν σε internet & τηλεφωνία  αλλά, παράλληλα, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες για οποιοδήποτε θέμα , μέσω του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού της.
Παράλληλα, στην Ερμής isp διαχειριζόμαστε τα αιτήματα των πελατών μας αποτελεσματικά και με συνέπεια, βάσει του Κώδικα Διαχείρισης Αιτημάτων & Παραπόνων Καταναλωτών, γιατί σεβόμαστε τον Πελάτη. Σας υποστηρίζουμε συνεχώς μέσω της αποτελεσματικής Ομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών της  Ερμής isp , στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί και αφορά την υπηρεσία internet & τηλεφωνίας στην επιχείρηση ή στο σπίτι σας.
Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας, για να απαντήσει σε ερωτήσεις ή απορίες, να προσφέρει συμβουλές ή να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε αίτημα ή παράπονό σας ,με εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, δημιουργώντας  μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας μαζί σας.
Στόχος του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών της Ερμής isp είναι η παροχή προς τους πελάτες μiας άμεσης και έγκαιρης επικοινωνίας για οποιοδήποτε θέμα τους ενδιαφέρει.
Η παροχή συμβουλών και λύσεων είναι πρωταρχικής μας, σημασίας .